miercuri, 15 mai 2013

Le-au murit lăudătorii

Compania „Green Waste Management” Orăştie

     În glumă sau nu, pamfletizând sau vorbind serios despre activităţile Primăriei Municipiului Orăştie, în paginile acestui ziar s-au regăsit multe dintre părerile orăştienilor referitoare la acest subiect „fierbinte”. Suntem nevoiţi astăzi să reluăm spusele acestora pentru că unele dintre activităţile instituţiei lasă prea mult de dorit.
     Aşa cum se ştie, atragerea investitorilor, străini sau conaţionali, ar trebui să intre în capul listei de priorităţi a Primăriei Orăştie. Cei câţiva investitori care au răspuns cererilor locale sunt departe însă de a acoperi minimum necesarul local al pieţei muncii. Printre investitori de numără şi „Green Waste Management”, companie „specializată în sortarea şi reciclarea deşeurilor nepericuloase, atât domestice, cât şi comerciale” (descriere preluată de pe pagina
web oficială, http://www.greenwm.eu/desprenoi.html).
     Fără alte comentarii şi dezbateri, această companie a rămas fără apă şi energie electrică având datorii la furnizorii mai sus numiţi, ca să nu mai vorbim de plata salariilor pentru angajaţi. Astfel, s-a ajuns în situaţia neplăcută ca Orăştia să ajute compania şi nu invers, cum ne-am fi aşteptat cu toţii. Ce folos are Orăştia de pe urma acestei firme-căpuşă ? Următorul pas ar fi ca Primăria, în loc să aibe beneficii, să ajungă să-i plătească datoriile ?
     Cred că este necesară o analiză oficială despre activitatea desfăşurată de „Green Waste Management”, atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere tehnologic.

Virgil-Liviu Sabău
Orăştie, 14 mai 2013

Un comentariu:

  1. E un focar de infectie acolo, sunt munti de gunoaie in curtea firmei. Campul din jurul firmei este plin de pungi si hartii luate de vant. Sa-i amendeze cineva si sa se faca curatenie!

    RăspundețiȘtergere

Powered By Blogger